Wrap met kip & kidneybonen

Heb je na al dat kerstgeweld ook geen zin om moeilijk te doen… Maak dan deze simpele, snelle, gezonde maar oooow zo lekkere wraps! Gewoon goed! 


WRAP MET KIP & KIDNEYBONEN

Hoofdgerecht – 20 min.


1 kleine kipfilet (of al gesneden)
1 klein blikje kidneybonen (125 gr)
1/2 paprika
1 kleine winterpeen (of een halve grote)
1 tomaat
1 el cajunkruiden
2 of 3 wraps
2 el magere kwark
1 el olijfolie
evt. 2 takjes verse bladpeterselie


wokpan


Snijd de paprika, wortel en tomaat in kleine blokjes.

Snijd op een andere snijplank de kipfilet in kleine blokjes.

Verhit een wok met olijfolie op laag vuur.

Doe de cajunkruiden erbij en fruit 1 min.

Draai het vuur naar de hoogste stand en voeg de kip toe. Bak 2 – 3 min.

Voeg de paprika en wortel toe. Bak 3 min. mee.

Voeg de kidneybonen en tomaat toe en zet het vuur iets zachter. Roerbak nog 2 min.

Verhit de wraps 30 sec. in de magnetron.

Doe er 1 el kwark op iedere wrap. Verdeel het bonen- kipmengsel over de wraps.

Knip er wat peterselie over en klaar!