Weekmenu met in de hoofdrol: linzen & zuurkool

Weekmenu 2a linzen & zuurkool

Deze week staan linzen en zuurkool op het menu. Misschien een riskante keuze, want er zijn vast een aantal van jullie die zuurkool niet zo lekker vinden. Toch wil ik je uitdagen om deze recepten te proberen. Ze zijn namelijk anders dan wat je gewend bent.
En linzen, deze kleine peulvruchten zijn rijk aan ijzer, vezels en eiwitten. Je kan ze makkelijk combineren met welke smaak je maar wil. Dus super veelzijdig en voedzaam, maar vooral lekker!

Ik eet gemiddeld 5 dagen per week thuis, dus ik heb een weekmenu van 5 gerechten gemaakt. Ik heb ook een boodschappenlijstje gemaakt. Deze is verdeeld in vers en voorraad. Schrik niet van de lijst, op een gegeven moment hoef je alleen de verse producten te kopen en dan valt het reuze mee.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!


WEEKMENU:

Klik hier voor het boodschappenlijstje.