Tomatenbulgur met paprika, courgette & hazelnoten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vaak hoor ik…..”Er moeten zoveel ingrediënten in…”. Dus speciaal voor jullie een receptje met maar 5 ingrediënten. Snel, simpel, gezond en gewoon lekker!


TOMATENBULGUR MET PAPRIKA, COURGETTE & HAZELNOTEN

Hoofdgerecht – 20 min.


60 gr bulgur
1 el tomatentapenade (vers, uit de koeling!)
1 paprika
10 cm courgette
handje hazelnoten
1 tl olijfolie
peper


steelpan
wok


Kook water in een waterkoker.

Doe de bulgur in een steelpan en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de paprika en courgette in kleine stukjes.

Doe de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak de courgette en paprika ongeveer 5 min.

Hak ondertussen de hazelnoten fijn.

Draai het vuur onder de wok uit.

Giet de bulgur af en doe bij de groenten.

Voeg de tomatentapenade en een beetje peper toe. Meng alles goed door elkaar.

Proef of je het lekker vind, voeg anders nog een beetje tapenade toe.

Bestrooi met de hazelnoten en klaar!