Kokosyoghurt met mango-ananaspurree en granola


Bij deze tropische temperaturen hoort een lekker tropisch ontbijtje. Wat dacht je van kokosyoghurt met mango, ananas en granola. Ik gebruik vaak diepvries fruit omdat het  vers is, het een hoop schilwerk scheelt en je geen restjes hebt, want je ontdooid alleen wat je nodig hebt. Ideaal dus. Ik haal het dan de avond van te voren uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Kan je het de volgende ochtend meteen gebruiken. 


KOKOSYOGHURT MET MANGO-ANANASPUREE EN GRANOLA

Ontbijt – 10 min


150 gr kokosyoghurt
80 gr bevroren mango stukjes (ontdooid) of een 1/2 verse mango
80 gr bevroren ananas stukjes (ontdooid) of 1/4 verse ananas
4 el granola naar keuze (ik gebruikte met vijg en pistachenootjes)


hoog glas of een kommetje
staafmixer


Pureer de mango en ananas met een staafmixer.

Doe de helft van de yoghurt in een glas.Schenk de helft van de mango-ananaspuree op.Schep er 2 el granola op.

Herhaal dit nog een keer, dus de rest van de yoghurt met daarop het fruit en eindig met de granola.