Kokosquinoa met mango

Kokosquinoa met mango

KOKOSQUINOA MET MANGO
Ontbijt of nagerecht – 10 min


30 gr quinoa
75 ml kokosmelk of 75 ml halfvolle melk  met 1 tl geraspte kokos
1 tl geraspte kokos
1/2 kleine mango
2 el hazelnoten


Kook de quinoa met de kokosmelk (of melk met geraspte kokos) op laag vuur in 8 min. gaar. Blijf roeren en laat het niet aanbranden.

Halveer ondertussen de mango door in de lengte langs de pit te snijden. Verwijder de schil en snijd de mango in kleine blokjes. Hak de hazelnoten grof.

Doe 1/3 van de mangoblokjes in een hoog glas, schep daarop de helft van de kokosquinoa en bestrooi met de helft van de hazelnoten en een klein beetje geraspte kokos. Doe daarop weer 1/3 van de mango, de andere helft van de quinoa en de hazelnoten. Eindig met de overgebleven mango en bestrooi met geraspte kokos.