Forelmousse met biet & appel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?! Dit is een super makkelijk gerechtje wat je helemaal van te voren kan maken, je tovert het zo dus zo op tafel. Ook ideaal voor grote groepen. De romige mousse is erg lekker met de zoete biet en zure appel. En het ziet er toch gezellig uit!! 


FORELMOUSSE MET BIET & APPEL

Voorgerecht – 20 min. + 1 uur in de koelkast


Voor 2 stuks:
1 gerookte forelfilet
2 el zure room
1 kleine gekookte biet
1/2 appel
2 takjes dille
peper en zout


staafmixer
hoge (maat)beker
Spuitzak
2 mooie glazen


Breek de forel in stukken en doe in een maatbeker.

Knip 1 tak dille in kleine stukjes en doe samen met de zure room, wat peper en zout bij de forel.

Mix met een staafmixer tot een mouse.

Snijd de biet en appel in hele kleine blokjes (maak het niet te grof). Verdeel over 2 glaasjes.

Doe de forelmousse in een spuitzak en spuit de mousse op de appel en biet.

Knip er wat dille over.

Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.

En je zet het zo op tafel!