**It’s Christmas time!**

Bij kerst denk ik toch altijd aan lekker eten en gezelligheid! En lekker eten kan je zo moeilijk maken als je zelf wil… maar ik zou het lekker simpel houden. Waarom zou je jezelf in de stress werken? Ik heb hier een paar ideeën wat je zou kunnen maken. Bijna al deze gerechten kan je deels van te voren maken, dan sta je niet de hele avond in de keuken. Hou je van een uitdaging ga dan voor de hertenbiefstuk!

Dan gezelligheid..want hoe vaak je wel niet hoort…’Met kerst mag niemand alleen zijn’. Maar kerst met familie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wees niet sip en maak er gewoon een feestje van. Kook is iets speciaals voor jezelf, lekker wijntje erbij en muziek aan. Vind je het toch niet leuk om met kerst alleen te zijn, nodig dan mensen uit voor een lunch, diner of borrel. Vraag iedereen om wat lekkers mee te nemen en je hebt zo een tafel vol! Smullen maar.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen met heel veel lekker eten!!!

Liefs,
Viv


Voorgerechten

Gehaktmuffin met geroosterde paprika & mozzarella
–x-x-x–
Forelmousse met appel & bietjes
–x-x-x–
Gevulde portobello met spinazie, geitenkaas & zongedroogde tomaat


Hoofdgerechten

Zalm met sinaasappel & ristotto
–x-x-x–
Ossobuco bianco met fettuccine & groenten
–x-x-x–
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, knolselderijpuree, pompoenchips & een stoofpeertje


Toetjes

Gepocheerde peer met ricottamousse
–x-x-x–
Witte chocolademousse met rood fruit
–x-x-x–
Koffiecheececakejes


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.