Mijn eerste HelloFresh ervaring…

Daar stond die dan… vorige week zaterdag werd er en grote doos bezorgd, vol met heerlijke ingrediënten. Ik heb me opgegeven als Bloginsider van UitPaulinesKeuken en doe mee aan de Blog Battle tussen UitPaulinesKeuken en OhMyFoodness. In de HelloFresh Box zaten ingrediënten voor 3 recepten. Een daarvan was het winnende recept, Pasta à la Carbo, van het SBS6 programma ‘Over Smaak Valt Te Twisten’ dat iedere maandag om 21.30u op TV is.

Ik zit dus als insider in het team van UitPaulinesKeuken en wij nemen het op tegen OhMyFoodness. Aan ons de taak om het winnende recept van ‘Over Smaak Valt Te Twisten’ zo mooi, elegant en smakelijk als mogelijk op de gevoelige plaat te zetten en dit te delen op Facebook en Instagram. Binnenkort kan er gestemd worden op de mooiste foto…. en jullie gaan natuurlijk massaal op mijn foto stemmen!!!.. om de hoofdprijs in de wacht te slepen…een Kenwood keukenmachine! Maar daarover later meer.
fullsizerender-1In mijn box zaten dus alle ingrediënten voor 3 recepten, maar dan ook echt alles! Alleen olie/ boter, peper en zout moet je in huis hebben, verder wordt alles zo bij je thuis bezorgd. Dit is ideaal als je weinig inspiratie hebt om te verzinnen wat je moet koken en/ of geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan! De recepten die ik kreeg waren dus Pasta à la Carbo met champignons, Gewokte biefstuk met groenten en sesam- basmatirijst en Fusilli met warmgerookte makreel champignons en rucola. Stuk voor stuk lekkere, makkelijke en snelle maaltijden! Toch kon ik het niet laten om er hier en daar m’n eigen draai aan te geven… dus nadat ik de foto had gemaakt (braaf volgens recept), voegde ik er bijv. nog wat paprika aan toe. Maar zonder die toevoegingen waren ze ook lekker hoor… maar ik ben een beetje eigenwijs. Wat ik wel jammer vond was de variatie, zo waren 2 van 3 gerechten met pasta en champignons.. Daar zou ik zelf iets meer variatie in aanbrengen, zeker als de hoeveelheden op maat worden geleverd. Dat vind ik wel erg goed, HelloFresh is tegen voedsel verspilling net als ik.

Al met al was ik blij verrast met deze box! Met name het comfort.. geen boodschappen, je hoeft niet te verzinnen wat je gaat maken en je eet misschien is iets wat je zelf niet snel zou verzinnen. Maar je kan natuurlijk ook zelf je box samenstellen, dan weet je wat je krijgt. Alle maaltijden echt lekker, snel en makkelijk te maken! Dus misschien voor sommigen het uitproberen waard.

Maar stiekem vind ik het leuker om zelf te experimenteren en lekkere recepten te creëren. Ik vind het heerlijk om zelf te verzinnen wat ik zal maken en doe graag inspiratie op in de winkels. En dat deel ik dan graag met jullie!

Als er binnenkort gestemd kan worden, laat ik het weten. En dan allemaal voor mij stemmen hè ;D!!!

Liefs, Vivian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.